fbpx

  Sony Xperia Tablet Z Reparation

Sony Xperia Z Tablet reparationsprisliste
Z Tablet Komplet Skærm udskiftning SGP311/SGP312 Wi-Fi2100 kr.
Z Tablet Komplet Skærm udskiftning SGP321 4G/Wi-Fi2100 kr.

Har du brug for at få repareret din Sony Xperia Tablet Z? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Skejby Mobil. Vi har stor erfaring med Sony Xperia Tablet Z reparation og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din Sony Xperia Tablet Z på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste Sony Xperia Tablet Z reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din Sony Xperia Tablet Z reparation, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din Sony Xperia Tablet Z telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din Sony Xperia Tablet Z og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Skejby Mobil brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret Sony Xperia Tablet Z, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din Sony Xperia Tablet Z eller kontakt os på mail.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

Du kan sende din enhed til os..

RELATEREDE REPARATIONER: