fbpx ...

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro ReparationslistePrisReparationstid
iPhone 15 Prodiagnose (tjekke for fejl)GRATIS5-30 min.
iPhone 15 Pro skærm udskiftning-original3000 KR.30 min.
iPhone 15 Pro skærm udskiftning-Soft Oled2750 KR.30 min.
iPhone 15 Pro bagglas udskiftning1500 KR.60 min.
iPhone 15 Pro batteri udskiftning850 KR.15 min.
iPhone 15 Pro ladestik reparation900 KR.30 min.
iPhone 15 Pro ørehøjtaler udskiftning 900 KR.30 min.
iPhone 15 Pro bagkamera udskiftning 1500 KR.30 min.
iPhone 15 Pro backlight reparation1500 KR.
iPhone 15 Pro bundkort reparation2500 KR.
iPhone 15 Pro vibrator udskiftning900 KR.60 min.
iPhone 15 Pro volumenknap udskiftning 900 KR.60 min.
iPhone 15 Pro mikrofon udskiftning 900 KR.30 min.
iPhone 15 Pro musikhøjtaler udskiftning 900 KR.30 min.
iPhone 15 Pro tænd/sluk-knap udskiftning 900 KR.60 min.
iPhone 15 Pro frontkamera udskiftning 900 KR.30 min.
iPhone 15 Pro bagkameralinse udskiftning450 KR.60 min.
iPhone 15 Pro Skærmbeskyttelse fuld med montering200 KR.5 min.

iPhone 15 Pro Reparation

Har du brug for at få repareret din iPhone 15 Pro ? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Skejby Mobil. Vi har stor erfaring med iPhone 15 Pro reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPhone 15 Pro på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPhone Pro reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPhone 15 Pro reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPhone 15 Pro telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPhone 15  Pro og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Skejby Mobil brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPhone, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPhone 15 Pro eller kontakt os på mail.

Vi bruger den højeste kvalitet på reservedele på skærme, men Apple godkender stadigvæk ikke garantien på din enhed. Nogle opdateringer kan forårsag at din enhed efterfølgende ikke virker optimalt med kopiskærm og vores garanti dækker ikke længere. Hvis du vil bevare din 2 års Apple-garanti, så vælg originale dele i vores butik.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

RELATEREDE APPLE REPARATION

+

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.