fbpx ...

  iPhone 6S Reparation

iPhone 6S reparation
iPhone 6S reparationPrisReparationstid
iPhone 6S Diagnose (tjekke for fejl)GRATIS5-30 min.
iPhone 6S skærm udskiftning- Original kvalitet-TILBUD500 DKK15 min.
iPhone 6S skærm udskiftning-TILBUD350 DKK15 min.
iPhone 6S Batteri udskiftning-Original Kapacitet-TILBUD300 DKK15 min.
iPhone 6S Ladestik udskiftning-TILBUD300 DKK30 min.
iPhone 6S Front kamera udskiftning300 DKK30 min.
iPhone 6S Bagkamera udskiftning300 DKK30 min.
iPhone 6S Bagkameraglas udskiftning250 DKK30 min.
iPhone 6S Home knap udskiftning300 DKK30 min.
iPhone 6S Tænd/sluk-knap udskiftning400 DKK30 min.
iPhone 6S Ørehøjtaler udskiftning300 DKK30 min.
iPhone 6S Musikhøjtaler udskiftning300 DKK30 min.
iPhone 6S Mikrofon udskiftning300 DKK30 min.
iPhone 6S Volumeknap udskiftning 400 DKK30 min.
iPhone 6S Vibrator udskiftning300 DKK30 min.
iPhone 6S Bagcover udskiftning500 DKK30 min.
iPhone 6S Bundkort reparation750 DKK
iPhone 6S Vandskade reparation600 DKK
iPhone 6S Backlight reparation750 DKK
Almindelig Beskyttelsesglas med montering 125 DKK. 5 min.
Skærmbeskyttelse fuld med montering200 DKK.5 min.

Har du brug for at få repareret din iPhone 6S? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Skejby Mobil. Vi har stor erfaring med iPhone 6S reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPhone 6S på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPhone reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPhone 6S reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPhone 6S telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPhone 6S og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Skejby Mobil brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPhone, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPhone 6S eller kontakt os på mail.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

RELATEREDE APPLE REPARATION

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.