fbpx ...

iPod 4G

iPod 4G reparationsprislisteReparationstid
iPod 4G Diagnose (tjekke for fejl)GRATIS5-30 min.
iPod 4G komplet skærm udskiftning.600 DKK. 30 min.

iPod 4G Reparation

Har du brug for at få repareret din iPod 4G ? Er skærmen itu? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Skejby Mobil. Vi har stor erfaring med iPod 4G reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPod 4G på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPod reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPod 4G reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPod 4G til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPod 4G og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Skejby Mobil brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPod, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPod 4G eller kontakt os på mail.

Vi bruger den højeste kvalitet på reservedele på skærme, men Apple godkender stadigvæk ikke garantien på din enhed. Nogle opdateringer kan forårsag at din enhed efterfølgende ikke virker optimalt med kopiskærm og vores garanti dækker ikke længere. Hvis du vil bevare din 2 års Apple-garanti, så vælg originale dele i vores butik.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

RELATEREDE APPLE REPARATION

+

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.