fbpx ...

iPhone 14

iPhone 14 ReparationslistePrisReparationstid
iPhone diagnose (tjekke for fejl)GRATIS5-30 min.
iPhone 14 skærm udskiftning- Original kvalitet1350 KR.60 min
iPhone 14 skærm udskiftning- Soft Oled700 KR.30 min.
iPhone 14 skærm udskiftning-In-Cell450 KR.30 min.
iPhone 14 bagglas udskiftning1500 KR.60 min.
iPhone 14 batteri udskiftning850 KR.15 min.
iPhone 14 ladestik reparation900 KR.30 min.
iPhone 14 ørehøjtaler udskiftning 900 KR.30 min.
iPhone 14 musikhøjtaler udskiftning 900 KR.30 min.
iPhone 14 Mikrofon udskiftning 900 KR.30 min.
iPhone 14 bagkamera udskiftning 1500 KR.30 min.
iPhone 14 vibrator udskiftning900 KR.60 min.
iPhone 14 Volumenknap udskiftning 900 KR.60 min.
iPhone 14 frontkamera udskiftning 900 KR.30 min.
iPhone 14 bagkameralinse udskiftning450 KR.60 min.
iPhone 14 backlight reparation1500 KR.
iPhone 14 tænd/sluk-knap udskiftning 900 KR.60 min.
iPhone 14 bundkort reparation1500 KR.
iPhone 14 Skærmbeskyttelse fuld med montering200 KR.5 min.

iPhone 14  Reparation

Har du brug for at få repareret din iPhone 14 ? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Skejby Mobil. Vi har stor erfaring med iPhone 14 reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPhone 14 på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPhone reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPhone 14 reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPhone 14 telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPhone 14 og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Skejby Mobil brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPhone, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPhone 14 eller kontakt os på mail.

Vi bruger den højeste kvalitet på reservedele på skærme, men Apple godkender stadigvæk ikke garantien på din enhed. Nogle opdateringer kan forårsag at din enhed efterfølgende ikke virker optimalt med kopiskærm og vores garanti dækker ikke længere. Hvis du vil bevare din 2 års Apple-garanti, så vælg originale dele i vores butik.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

RELATEREDE APPLE REPARATION

+

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.