fbpx ...

MacBook Pro 16″ (Model: A2780) Reparation

MacBook Pro 16″ (Model: A2780) Reparation

(årgang 2023)

 

 

Har du brug for at få repareret din Macbook Pro? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Skejby Mobil. Vi har stor erfaring med Macbook Pro reparation og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din Macbook Pro på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste Macbook Pro reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din Macbook Pro reparation, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din Macbook Pro telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din Macbook Pro og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Skejby Mobil brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret Macbook Pro, som du kan benytte. Vores dygtige teknikere her reparerer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din Macbook Pro eller kontakt os på mail.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

Du kan sende din enhed til os..

MacBook Pro 16″ (Model: A2780) reparationsprisliste
Gratis diagnose (1-3 arbejdsdage)Gratis
Service-Eftersyn1000 kr.
Komplet Skærm udskiftning8000 kr.
Tastatur (DK-Layout) udskiftning3800 kr.
TrackPad udskiftning2400 kr.
Batteri udskiftning2400 kr.
WiFi-Modul udskiftning2200 kr.
Lademodul udskiftning2200 kr.
Backup af data1000 kr.
Backup fra defekt harddisk1200 kr.
Software Installation (OSX)500 kr.
Virus/Malware Fjernelse (u. data tab)1000 kr.
BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.